Wordpress blogs

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

(Diferența dintre versiuni)
Salt la: navigare, căutare
(Pagină nouă: Categorie:Wordpress)
Linia 1: Linia 1:
-
 
+
=Sfaturi pentru inceperea unui blog-WordPress=
 +
*Citind pe blogul lui Dany in sectiunea Contact am vazut un domn Andrei ce era interesat despre bloguri:daca ies bani,cum se procedeaza si asa mi-a venit ideea ca sa fac un tutorial cat mai complex despre acest subiect. <br> 1)'''In primul rand''', un punct printre cele esentiale este ca lumii sa ii placa ce scrii:modul in care scrii, ideile pe care le dezbati, modul de gandire,etc. <br> 2)'''In al doilea rand, trebuie sa acorzi timp scrisului pe blog.''' Adica trebuie sa perseverezi, nu sa scrii o data pe luna. Trebuie sa scrii macar o data pe zi.<br> 3)'''Punctul al treilea consta in lungimea posturilor'''. Fiecare post pe care il faci pe blog nu trebuie sa fii alcatuit din 3 cuvinte. Minim 3-4 paragrafe. Cu cat mai mult, cu atat mai bine.<br> 4)'''Limbajul''' pe care il folosesti trebuie sa fie ingrijit, nu gen Yahoo Messenger sau Mirc. Cat de vulgar sa fie limbajul … unii il folosesc cat mai colorat,altii in schimb cat mai linistit. Din punctul meu de vedere, un blog dragut trebuie sa aiba un limbaj linistit.<br> 6)'''Tema blogului'''.Pe blog in mod normal ar trebui sa scrii despre ceva despre care ai habar. Din sfaturile altor bloggeri nu este bine sa iti faci un blog pentru a pune filmulete de pe youtube sau alte lucruri pe care le gasesti la tot coltul. Daca ai o tema pe care o abordeaza multi altii, diferenta o va face modul de expunere si interpretarea a subiectului.<br> 5)'''Acum incepe partea administrativa:'''Exista doua tipuri de de bloguri:cele pe propriul domeniu (ex: numele-ales.com/ro/info/net) sau cele pe domeniu gratuit(ex: nume-ales.haipa/wordpress/blogspot/.ro/com).<br>Primul tip este si cel mai complex, este all inclusive. Pe cand cel pe domeniu gratuit ti se ofera doar cateva facilitati. <br> 6) [http://unepetitemonde.wordpress.com/2008/05/03/instalarea-platformei-gratuite-wordpress/ Instalarea platformei wordpress pe propriul subdomeniu:]<br> 7)[http://unepetitemonde.wordpress.com/2008/05/03/instalarea-unei-noi-theme-pe-blog-wordpress/ Instalarea unei noi theme pe blog.]<br> 8) [http://unepetitemonde.wordpress.com/2008/05/06/setari-generale-wordpress/ Setari generale wordpress]<br> <br> [http://unepetitemonde.wordpress.com/2008/05/03/sfaturi-pentru-inceperea-unui-blog-wordpress/ Sursa]
[[Categorie:Wordpress]]
[[Categorie:Wordpress]]

Versiunea de la data 8 ianuarie 2009 14:35

Sfaturi pentru inceperea unui blog-WordPress

  • Citind pe blogul lui Dany in sectiunea Contact am vazut un domn Andrei ce era interesat despre bloguri:daca ies bani,cum se procedeaza si asa mi-a venit ideea ca sa fac un tutorial cat mai complex despre acest subiect.
    1)In primul rand, un punct printre cele esentiale este ca lumii sa ii placa ce scrii:modul in care scrii, ideile pe care le dezbati, modul de gandire,etc.
    2)In al doilea rand, trebuie sa acorzi timp scrisului pe blog. Adica trebuie sa perseverezi, nu sa scrii o data pe luna. Trebuie sa scrii macar o data pe zi.
    3)Punctul al treilea consta in lungimea posturilor. Fiecare post pe care il faci pe blog nu trebuie sa fii alcatuit din 3 cuvinte. Minim 3-4 paragrafe. Cu cat mai mult, cu atat mai bine.
    4)Limbajul pe care il folosesti trebuie sa fie ingrijit, nu gen Yahoo Messenger sau Mirc. Cat de vulgar sa fie limbajul … unii il folosesc cat mai colorat,altii in schimb cat mai linistit. Din punctul meu de vedere, un blog dragut trebuie sa aiba un limbaj linistit.
    6)Tema blogului.Pe blog in mod normal ar trebui sa scrii despre ceva despre care ai habar. Din sfaturile altor bloggeri nu este bine sa iti faci un blog pentru a pune filmulete de pe youtube sau alte lucruri pe care le gasesti la tot coltul. Daca ai o tema pe care o abordeaza multi altii, diferenta o va face modul de expunere si interpretarea a subiectului.
    5)Acum incepe partea administrativa:Exista doua tipuri de de bloguri:cele pe propriul domeniu (ex: numele-ales.com/ro/info/net) sau cele pe domeniu gratuit(ex: nume-ales.haipa/wordpress/blogspot/.ro/com).
    Primul tip este si cel mai complex, este all inclusive. Pe cand cel pe domeniu gratuit ti se ofera doar cateva facilitati.
    6) Instalarea platformei wordpress pe propriul subdomeniu:
    7)Instalarea unei noi theme pe blog.
    8) Setari generale wordpress

    Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte